tirsdag 8. januar 2013

Fem for framtiden


Etter denne artikkelen med velrettet kritikken av Pardew og ledelsen i klubben for jobben med klubbens ungdomsarbeid, har eg satt opp ei liste med dei fem talentene eg har mest trua på. 

1) Gael Bigirimana

"Bigi" er den første tenåringen til å score i PL for Newcastle sidan Paul Huntington i 2007, og har fått velfortjent speletid denne sesongen. Gael er ein def.midtbane spelarar med store likheter til Tiote.

Spådom for 2013: Rotasjon spelarar på midten.

2) Adam Campbell

95-mod, som fekk sin a-lags debut i EL hausten 2012. Meget lovendes spisstalent, som dei fleste Newcastle fans har store forhåpninger til. Campbell er lik Owen som spelartype, men forhåpentlegvis vil han ikkje bli like skadeplaget.

Spådom for 2013: Får sin debut i PL, og får enkelte kamper inni mellom.

3) Remie Streete

Stoppertalentet som har værte ute med ein langtids skade, og har fått vært med på benken i dei siste PL kampene. Så heldigvis ser det ut til at skaden, ikkje har øydelagt for mykje for 94-mod.

Spådom for 2013: Får sin a-lags debut i ein av cupene.

4) Lubomir Satka

Har dannet stopper duo med Curtis Good, før Good gikk til Bradford City på lån. Ein meget sterk duo, som har imponert på U21 laget denne sesongen.

Spådom for 2013: 95-mod forsetter å imponere på U21 laget.

5) Freddie Woodman

Sønnen til keepertreneren Andy Woodmann, som er fødd i 97. Den unge keeperen har for det meste spelt for U18 laget, og nettopp blitt tatt ut til ein treningsleir for dei mest lovendes engelske keeperne.

Spådom for 2013: Tar over som førstekeeper på U21 laget